Zorg en opvang voor kinderen met een zorgvraag

De redenen waarom een kind bij Old Skool+ komt zijn verschillend. En de manier waarop de aanvraag gedaan wordt ook. Bijvoorbeeld op basis van een indicatie, vaak vanuit het gebiedsteam of de praktijkondersteuner (POH) bij je eigen huisarts. We leveren Zorg In Natura (ZIN) of zorg vanuit het persoonsgebonden budget (PGB). Wat de route ook is, we bieden altijd persoonlijke en kleinschalige opvang waarin iedereen zich thuis voelt. 

Heb je een zorgvraag? Wij staan voor jou en je kind klaar. Neem contact met ons op.

Voor wie is onze zorg?

Wij bieden specialistische dagopvang aan kinderen tussen de 0 en 16 jaar met de meest uiteenlopende zorgvragen. Old Skool+ is onderdeel van De Kinderkei, gespecialiseerd in kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Kinderen met een ontwikkel- of gedragsprobleem

Zoals kinderen met ADHD of een autisme spectrum stoornis. Ook hoogbegaafde en hoog sensitieve kinderen zijn van harte welkom.

Kinderen met een medische hulpvraag

Bijvoorbeeld lichamelijke beperkingen of een chronische ziekte.

Kinderen met moeite in de reguliere opvang

Ook zonder gedragsprobleem of medische hulpvragen kan een kind overweldigd of overprikkeld raken op een reguliere opvang. Old Skool+ is een rustige haven voor die kinderen.

Persoonlijke aanpak: je kind als stralend middelpunt

Kinderen ontwikkelen zich op hun eigen(wijze) en unieke tempo. De zorgvraag van ieder kind is net zo uniek. Daarom stellen wij een deskundig, individueel begeleidingsplan op voor uw kind. Dat doen we samen met u, het gebiedsteam en met de verwijzende instanties. In dit plan worden persoonlijke doelen verwerkt. En als het kan, mag uw kind zelf ook meebeslissen. Zo ontstaat er een passend en prettig plan waarin uw kind zich letterlijk en figuurlijk thuis voelt. En zo werken kinderen ongemerkt en spelenderwijs aan hun persoonlijke doelen. Omdat je als ouder ook je eigen visie hebt over opvoeding en opvang, vinden we het fijn om regelmatig contact met elkaar te hebben.

Ontdek Old Skool+ digitaal!

Wil je alvast even bij ons binnen snuffelen? Dat snappen wij. Mogen we je uitnodigen voor een rondleiding?

Wanneer je de sfeer geproefd hebt, is het natuurlijk fijn om alles ook in het echt te bekijken. Dat kan! We leiden je met veel plezier zelf rond. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Onze begeleiding: individueel of in klein groepsverband

Sommige kinderen hebben behoefte aan 1-op-1 begeleiding. Dat doen wij hier als geen ander. Je kind krijgt een hoogstpersoonlijke begeleider. Voorspelbaar, rustig en bovenal heel gezellig. Wil jouw kind graag in een klein groepje? Old Skool+ heeft groepjes van 2 of 3 kinderen met, daar is-ie weer, vaste begeleiding. Daar wordt een kind gewoon zo blij van. En wij. En… jij!

Ervaring van andere ouders

    De medewerkers van Oldskool+ doen hun werk met veel plezier en enthousiasme. Samen, binnen de mogelijkheden, een verlengstuk van thuis creëren waar de kinderen zichzelf kunnen zijn en wij als ouders ontlast worden in de zorg.
    Sinds hij naar Old Skool+ gaat, ervaren wij een grote verandering in gedrag. Hij voelt zich veilig en vertrouwd. Er wordt op individueel niveau gekeken naar wat het kind nodig is. Ontwikkeling staat daarin ook centraal. Wij zijn blij met deze kleinschalige dagopvang!
    Bij Old Skool+ is onze zoon zeer op zijn plek, daar leert hij hoe hij om moet gaan met zijn prikkelverwerking. Dit wordt op een speelse manier goed in gevuld en wij zijn zeer tevreden over de manier waarop dit gedaan wordt.

Nieuwsgierig geworden?

Wij ook! Het lijkt ons fijn je te leren kennen. En bovenal: jouw mooie kind. Op dit moment is er geen wachtlijst. Mooi toch? Zullen we afspreken?
We hebben momenteel geen wachtlijst.