Pionier in het bieden van jeugdzorg op maat

Eigenlijk vinden wij onze ‘bijzondere opvang’ heel gewoon. Onze medewerkers vinden namelijk álle kinderen bijzonder en uniek. Maak kennis met ons bijzonder gewone team.

Vast team van professionals met een hart van goud

Bij Old Skool+ werken we met een vast team van deskundige, betrokken professionals. Er zijn pedagogisch medewerkers, SKJ geregistreerde medewerkers, er is een orthopedagoog, een kwaliteitsmedewerker en een zorgcoördinator. Maak kennis met ons! Klik op de foto voor een persoonlijke video, aangenaam!

Jouw foto hier?

Wij zij op zoek naar een Pedagogisch medewerker. Meer weten?

Bekijk de vacature

Deel van het geheel

Old Skool+ is onderdeel van de Kinderkei, de kinderopvang met locaties in Wolvega, Sterggerda, Boijl, Makkinga en Noordwolde. Old Skool+ in Wolvega vult de rij van kinderopvanglocaties aan met dagopvang met extra zorg. Door jarenlange persoonlijke ervaring hebben wij een duidelijke visie op kinderopvang. Doordat we diensten kunnen combineren, kunnen kinderen voor een langere periode meegroeien.

Kinderopvang
Kinderdagverblijf Old Skool is een groep in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, deze groep bestaat uit maximaal 16 kinderen.
Kinderopvang bieden we aan op locaties Keiweg, Old Skool  Sickenga-Oord (alle in Wolvega), Boijl, Noordwolde en Steggerda.

Peuteropvang
Op deze locatie is er ruimte voor een groep van 16 peuters. Dit is in combinatie met groepen van het kinderdagverblijf. Peuteropvang wordt aangeboden op de locaties Keiweg, Old Skool, Franciscusschool (alle in Wolvega), Steggerda, Noordwolde en Boijl.

Buitenschoolse opvang
BSO Young Skool is een buitenschoolse opvang groep van 8 jaar tot 9,5 jaar. BSO Old Skool heeft (veel!) ruimte voor maximaal 30 kinderen van 9 jaar tot het einde van de basisschool. Locaties zijn Keiweg, Old Skool, Haulerweg Fransicusschool (alle in Wolvega), Makkinga, Boijl, Noordwolde en Steggerda.

Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd, en daar zijn we trots op. Daarmee laten we zien dat we ons werk bijzonder serieus nemen, dat we kwaliteit leveren en dat we betrouwbaar zijn op het gebied van zorg. Een fijne bevestiging van waar we het altijd voor doen: veilige opvang met gelukkige kinderen.

Missie & visie

Samen werken we eraan om het beste uit jouw kind te halen. Aangepaste opvang en zorg op maat is onze standaard.

We doen er alles aan om je kind tot bloei te laten komen. En omdat echt élk kind anders is, hebben wij geen standaard. Wat we wel hebben is een team van enthousiaste professionals die er alles aan doen om je kind op de juiste plek in de maatschappij tot volle bloei te laten komen. We passen geen zorg toe op jouw kind, maar kijken naar wat jouw kind nodig heeft en maken vervolgens zorg op maat. Met alles wat daarvoor nodig is, maar zonder verrassingen. We bespreken namelijk alles met je en doen wat we beloven. Dat is dan wel weer onze standaard

Onze partners

Nieuwsgierig geworden?

Wij ook! Het lijkt ons fijn je te leren kennen. En bovenal: jouw mooie kind. Op dit moment is er geen wachtlijst. Mooi toch? Zullen we afspreken?
We hebben momenteel geen wachtlijst.