Samenwerken met Old Skool+

Als je alleen gaat, ga je sneller, als je samengaat kom je verder. Dat vinden wij en dat merken wij. In de wirwarrige wereld die de zorg en de opvang kan zijn, helpt het om de krachten te bundelen. Dat doen wij dus met collega’s, maar ook met andere zorgaanbieders, de gemeente, of gewoonweg een partij die we leuk en waardevol vinden. Onze partners zijn heel divers, net als onze kinderen. Maar wat we gemeen hebben is de liefde voor kleinschalige en betekenisvolle opvang of zorg.

Neem contact met ons op

Pionier je mee?

Deel je de liefde voor kleinschalige en betekenisvolle, specialistische dagopvang, maar kennen we elkaar nog niet? Heb jij een mooi idee? Denk je dat wij samen nóg verder kunnen komen? Dan komen we graag met je in contact. We zijn heel benieuwd!

Onze partners

Ideetje

Als er iets is dat we niet vergeten in onze samenwerkingen, dan is het wel dat het altijd blijft draaien om die leuke kinderen die we begeleiden. Dus ja, natuurlijk zoeken we samenwerkingen op om ons beleid zo scherp mogelijk te maken. En ja, we houden tot achter de komma in de gaten of er aanpassingen zijn in de Jeugdwet. Maar we vergeten niet om soms ook met de voeten op tafel ideeën uit te wisselen over pedagogisch verantwoorde én vet toffe activiteiten. Vaak zijn het de kleine ideeën die een grote uitwerking hebben. Heb jij een ideetje?

Samenwerken met Old Skool+?