Pedagogisch Medewerker Specialistische Dagopvang

Wie zijn wij?

Old Skool+ biedt specialistische opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 2 – 12 jaar op verschillende locaties in Wolvega.

Old Skool+ heeft twee BSO groepen, deze zijn gevestigd op de locatie Triade en op de locatie Old Skool. Op de BSO groepen van Old Skool+ bieden wij op basis van een indicatie dagopvang voor kinderen met een ondersteuningsvraag van 4-12 jaar oud. De ondersteuningsvragen richten zich bijvoorbeeld op de sociaal-emotionele ontwikkeling, het eigen zelfvertrouwen en emotieregulatie. Kinderen gaan overdag naar school en komen dan na de schooldag en op schoolvrije dagen naar Old Skool+. Op onze locaties wordt maatwerk geboden en heeft ieder kind een individueel begeleidingsplan. Jij bent een doorpakker en kunt goed samenwerken. Je werkt volgens een duidelijke, voorspelbare dag-structuur en ziet het als een uitdaging om de begeleiding af te stemmen op de behoefte van het kind en de groep.

Naast de BSO groepen heeft Old Skool+ ook een peuter + groep welke gevestigd is in SBO Triade. Hier worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 2- 4 jaar. Op de peuter+ groep wordt Voorschoolse vroegtijdige educatie aangeboden volgens Piramide. Daarnaast wordt maatwerk geboden en heeft ieder kind een individueel ondersteuningsplan.

De functie

Als pedagogisch medewerker sta je iedere dag klaar voor de kinderen. Jij draagt zorg voor een fijne en veilige omgeving, waarin kinderen worden gestimuleerd en zich kunnen ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en jij weet als geen ander hoe jij kan inspelen op de behoefte en hulpvraag van het kind. Jij werkt volgens een duidelijke, voorspelbare dag-structuur en ziet het als een uitdaging om de begeleiding en activiteiten af te stemmen op de behoefte van het kind en de groep. Jij denkt buiten de kaders en kijkt naar mogelijkheden en oplossingen en hebt een proactieve houding in de samenwerking met collega’s, ouders, scholen en hulpverleners

Virtuele rondleiding

Bekijk via deze link onze website. Hier wordt een virtuele rondleiding gegeven op een van onze locaties. Zo krijg jij alvast een goede indruk van wie wij zijn en welke diensten wij aanbieden.

Wat vragen wij

 • Je bent in het bezit van een afgeronde, voor de kinderopvang gekwalificeerde, opleiding op MBO 4 of HBO niveau;
 • Je hebt inzicht in het pedagogisch beleid van de organisatie en hieruit voortvloeiende processen, procedures en werkwijzen;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het werken met kinderen, met een ondersteuningsvraag;
 • Je hebt kennis van ontwikkelings- en gedragsproblemen;
 • Je hebt kennis van de richtlijnen jeugdhulp en weet deze toe te passen op de groep;
 • Je bent goed in het registeren en signaleren van hulpvragen en kan hiervoor begeleidingsplannen opstellen;
 • Je hebt organisatorisch inzicht;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Een SKJ-registratie (pré);

Wat bieden wij

 • Een omgeving waarin je mag zijn wie je bent, je wordt gestimuleerd om te doen waar jij in straalt
 • De kans om iets te doen met jouw creatieve ideeën en wij geven je graag de ruimte om met ons mee te denken
 • Een salaris conform de cao-kinderopvang, schaal 6;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 15 tot 20 uur per week;
 • Een arbeidsovereenkomst met de duur van een jaar;

Procedure

Een meeloopdag is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Heb jij vragen over de vacature of over de organisatie? Dan kun je contact opnemen met Esther Hielkema, leidinggevende Old Skool+, je kunt haar bereiken door telefonisch contact op te nemen met 0561 851066

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan snel je motivatie en CV naar personeelszaken@dekinderkei.nl voor 28 augustus 2023!