Stageplaats Old Skool+

Bij Old Skool+ bieden wij op basis van een indicatie begeleiding aan kinderen van 2-16 jaar met (lichte) gedragsproblematiek, hoog sensitiviteit, hoogbegaafdheid, ADHD, en/of autisme spectrum stoornis. De begeleiding wordt op basis van maatwerk afgestemd op het kind en kan individueel of in een klein groepsverband plaatsvinden, waarbij wij samen met het kind werken aan de vooraf opgestelde doelen. Er wordt gericht gekeken naar ontwikkelingsbehoefte en samenwerking met ouders is hierbij van groot belang.

Wij zijn op zoek naar een stagiaire voor de periode tot (en met) de zomervakantie, die het geweldig vindt om in een team te komen werken waar de sfeer goed is, waar je creatief mag zijn en de vrijheid krijgt om iets te ondernemen, waar je met collega’s kunt sparren tussen de drukte door of tijdens de intervisie momenten.

De kinderen kijken er naar uit om actief met jou activiteiten te ondernemen, zoals voetballen, een skelterbaan maken en bezig te gaan met LEGO. Is het weer iets minder mooi? Ook binnen zijn voldoende mogelijkheden om creatief aan de slag te kunnen. Daarnaast verzorg je de rapportage, woon je teamvergaderingen bij en ben je als begeleider actief op de groep. Zie je mogelijkheden in relatie tot de doelen van de kinderen, die er nog niet zijn? Kom met een plan, we horen graag hoe jij het ziet!

Wat vragen wij

  • Gewenste opleiding vanuit Social Work (Hbo) of Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (Mbo)
  • Beschikbaar om – indien nodig – mee te draaien op een zaterdag.

Wat bieden wij

  • Een interessante werkplek, waarin voldoende uitdaging aanwezig is om je verder te kunnen ontwikkelen;
  • Stagevergoeding conform de CAO Kinderopvang.

Wist je dat je een digitale rondleiding kunt gaan doen op www.oldskoolplus.nl.

Enthousiast? Stuur je motivatie inclusief cv voor 1 december naar sipkedurk@oldskoolplus.nl