Bij Old Skool+ komt iedereen tot volle bloei!

Waarom kies je voor Old Skool+?

Alle aandacht voor jouw kind

Ieder kind is uniek. En dat is prachtig. Wij kijken naar de behoeftes van jouw kind en maken voor hem of haar een fijn begeleidingsplan met persoonlijke doelen. En nogmaals: plezier staat voorop!

Vaste begeleiders voor de groep

Jouw kind krijgt vaste begeleiders, punt uit. Dus geen onnodige wisselingen, niet steeds een ander gezicht. Gewoon een vertrouwd gezicht. Zo voelt hij of zij zich het veiligst.

Behoud van ritme en regelmaat

Wij weten als geen ander hoe belangrijk ritme en regelmaat zijn voor kinderen. Daarom houden we vast aan wat jouw kind gewend is. Lekker overzichtelijk en voorspelbaar. Dat geeft rust, zowel hier als thuis.

Veilige huiselijke omgeving

Vanuit rust komen kinderen tot ontwikkeling. Old School + heeft knusse groepsruimtes waar jouw kind zich direct thuis voelt. Lekker buiten spelen kan op een veilig plein. En voor het ultieme ontspannen en chillen hebben we een heerlijke snoezelruimte.

Ruime openingstijden

Old Skool+ is open van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur. Kinderen zijn welkom voor een of meerdere dagen of dagdelen. En hoe fijn is het als de weekindeling een vast gegeven is? Daarom zijn we ook geopend in de schoolvakanties.

Ontdek Old Skool+ digitaal!

Wil je alvast even bij ons binnen snuffelen? Dat snappen wij. Mogen we je uitnodigen voor een rondleiding?

Wanneer je de sfeer geproefd hebt, is het natuurlijk fijn om alles ook in het echt te bekijken. Dat kan! We leiden je met veel plezier zelf rond. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Pionier in het bieden van jeugdzorg op maat

Het lijkt misschien logisch, maar wij kijken naar wat je kind nodig heeft en passen daar ons aanbod op aan. Niet andersom. Daarom zijn we ook zo trots op ons team. Zij stellen, zoals dat zo mooi heet, je kind centraal en vinden dat niet meer dan logisch.

Maak kennis met ons team

Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd, en daar zijn we trots op. Daarmee laten we zien dat we ons werk bijzonder serieus nemen, dat we kwaliteit leveren en dat we betrouwbaar zijn op het gebied van zorg. Een fijne bevestiging van waar we het altijd voor doen: veilige opvang met gelukkige kinderen.

Ervaring van andere ouders

    De medewerkers van Oldskool+ doen hun werk met veel plezier en enthousiasme. Samen, binnen de mogelijkheden, een verlengstuk van thuis creëren waar de kinderen zichzelf kunnen zijn en wij als ouders ontlast worden in de zorg.
    Sinds hij naar Old Skool+ gaat, ervaren wij een grote verandering in gedrag. Hij voelt zich veilig en vertrouwd. Er wordt op individueel niveau gekeken naar wat het kind nodig is. Ontwikkeling staat daarin ook centraal. Wij zijn blij met deze kleinschalige dagopvang!
    Bij Old Skool+ is onze zoon zeer op zijn plek, daar leert hij hoe hij om moet gaan met zijn prikkelverwerking. Dit wordt op een speelse manier goed in gevuld en wij zijn zeer tevreden over de manier waarop dit gedaan wordt.

Nieuwsgierig geworden?

Wij ook! Het lijkt ons fijn je te leren kennen. En bovenal: jouw mooie kind. Op dit moment is er geen wachtlijst. Mooi toch? Zullen we afspreken?
We hebben momenteel geen wachtlijst.